فروش انواع ظروف سفالی شکل دار

ظروف سفالی همواره طرفداران بسیاری داشته است به همین دلیل ساخت ظروف سفالی شکل دار رونق زیادی دارد و کارگاه های تولید سفال به صورت سنتی و مدرن به تولید و فروش این ظروف مشغولند. قابلمه استیل غفاری در انواع، اشکال، رنگ ها و طرح های مختلف تولید می شود و علاوه بر فروش عمده و جزیی در نمایشگاه هایی که در سراسر کشور برگزار می شود در معرض بازدید و فروش قرار داده می شود. ظروف سفالی یزد و همدان از کیفیت و شهرت خوبی برخوردار است.

فروش انواع ظروف سفالی شکل دار

روش ساخت ظروف سفالی شکل دار

روش ساخت ظروف سفالی شکل دارظروف سفالی در انواع و اشکال مختلف در کارگاه های تولیدی به صورت محدود و یا انبوه تولید می شود. ساخت انواع ظروف سفالی که از گذشته های دور تا به امروز ادامه داشته شامل ظروف پخت و پز، پارچ آب، لیوان، کوزه، قوری، ظروف سفره هفت سین، دیزی و ظروف سفالی دیگر می باشد که روز به روز تنوع بیشتری به خود می گیرد.

برای ساخت سفال ابتدا از خاک رس گل مخصوص سفال تهیه می شود و از این گل انواع ظروف در شکل ها و سایز های مختلف قالب زده می شود، پس از نیمه خشک شدن، این قالب ها بوسیله دستگاه های جدید و یا چرخ های قدیم برش خورده و پردازش می شود و سپس در کوره با دمای هزار درجه سانتیگراد پخته می شود.

اگر بخواهند ظروف خام نباشد روی آن را لعاب داده تا جلا و استحکام بیشتری پیدا کند ولی گاهی ترجیح می دهند بر روی سفال خام و لعاب نخورده طرح ها و نقش های مورد نظر را با رنگ های اکریلیک ضد آب پوشش دهند و انواع ظروف سفالی زیبا و هنرمندانه را خلق کنند.

مراکز فروش ظروف سفالی شکل دار

مراکز فروش ظروف سفالی شکل دارفروش ظروف سفالی شکل دار به صورت عمده و جزیی صورت می گیرد. در فروش
جزیی گاهی خود تولید کننده که تولید محدود دارد، در فروشگاهی که غالبا
نزدیک کارگاه است اقدام به نمایش و فروش تولیدات خود می کند.

تولیدکنندگانی که قابلمه استیل ناسا را بصورت انبوه در اشکال مختلف تولید می کنند
محصولات خود را به صورت عمده به نمایشگاه ها و مراکز فروش صنایع دستی عرضه
می کنند و علاقمندان به این ظروف سفالی ضمن بازدید از این نمایشگاه ها و یا
فروشگاه ها ظروف مورد نظر خود را خریداری می نمایند.

ظروف سفالی بیشتر برای دکوراسیون و تزیین منزل بکار برده می شود، اما از ظروف
سفالی لعاب دار و منقوش برای پخت و  پز و سرو غذا هم می توان استفاده کرد. فرهنگ ایرانی و طب سنتی بر این
باور است که استفاده از این ظروف برای پخت غذا مضرات ظروف جدید تفلون، استیل و آلومینیم را ندارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما