مرکز خرید سفال میناکاری باکیفیت

مرکز خرید سفال میناکاری کجاست؟ مرکز خرید سفال میناکاری باکیفیت هم م تواند فروشگاه ها و مراکزپخش این محصول و هم سایت های معتبر اینترنتی باشند .

خرید اینترنتی سفال مینا کاری

علاقه مندان به هنر مینا کاری و سفال میناکاری و فروشندگان و توزیع کنندگان این محصول میتوانند به راحتی و با کمترین هزینه این محصول را از سایت های معتبر اینترنتی به صورت کلی و جزئی خریداری کنند. فقط باید در انتخاب وب سایت مورد نظر دقت کنند و از سایتهای معتبری که ضمانت کیفیت و برگشت پول را دارند خرید نمایند .

مرکز خرید سفال میناکاری

مرکز خرید سفال میناکاری

هنر مینا کاری، هنری است که با خاک و آتش و رنگ بوجود امده است . قدمت یان هنر به 1500سال پیش از میلاد مسیح بر میگردد .بیشتر برای زینت دادن به زیور آلات، جواهرات و ظروف مورد استفاده قرار می گرفته است. مرکز اصلی ظهور و برو این هنر کشور ایران بوده است که از دیر باز این هنر در آن مورد توجه بزرگان و هنرمندان قرار گرفت .

اصفهان و هنر میناکاری

شهر اصفهان به عنوان مهد مینا کاری ایران شناخته شده است و در سطح جهانی نیز آوازه خاصی دارد.

آثار مختلف مینا کاری شده

هنر مینا کاری برای تولید آثار متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله :

  • بشقاب، گلدان، کاسه و قدح، قاب های عکس، تابلوهای مینا و … که این هنر را روی سطح ظروف سفالی و شیشه ای و چینی پیاده می کنند و همچنین هنر با مینا کاری با هنر های دیگری چون طلاکاری، خاتم‌کاری، مینیاتور، جواهرسازی ترکیب می کنند.
  • هنر مینا کاری همچنین در رها، پنجره‌ها و ضریح‌ها در مکان‌های مذهبی به ویژه حرم امامان شیعی، اشیای تزیینی همچون جعبه‌های آرایش زنانه، جعبه‌های خاتم کاری و میناکاری، سرویس چایخوری و شربت خوری، قلیان، جعبه قرآن، زره، آیینه، قلمدان، کمربند، حباب های میناکاری شده، گلاب پاش، آلبوم عکس، انفیه دان، غلاف خنجر و …همچنین زیور آلات همچون گوشواره، سینه ریز، گلوبند، انگشتر، مدال و …استفاده می شود .

تاریخچه هنر مینا کاری:

مرکز خرید سفال میناکاری

  • در اکتشافات انجام شده از عهد هخامنشیان و پیش از آن آثاری بدست آمده که شنان دهند استفاده از این هنر در آن زمان بوده است .
  • همچنین بشقاب هایی از عهد ساسانی کشف شده که هنر مینا کاری روی آنها انجام شده است.
  • دوره سلجوقیان زمان اوج بروز هنر مینا کاری در ایران بوده است که تولید ظروف برنجی و میناکاری رواج بسیاری یافت .
  • در دوره تیموریان هنر میناکاری تحول یافت و از حالت نقوش عربی ه نقوش شرقی رسید.
  • در دوره صفویان نقوش مینیاتوری روی کار آمد.
  • در دوره قاجار این هنر کمی محدود شد و در دوره پهلوی تا مدتی فراموش شد تا اینکه دوباره توسط شکرالله صنیع زاده میناساز برجسته ایرانی ظهور یافت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما